Wie is Ben Rots

Sinds 28 jaar speel ik gitaar en terugkijkend weet ik hoe belangrijk begeleiding is voor iemand die gitaar wil leren spelen. Naast het geven van muzieklessen, heb ik gespeeld in het akoestisch gitaar- en zangduo 2PLAY. Sinds 12 jaar geef ik gitaarles aan kinderen en volwassenen. Dit kan in duo, trio of solovorm zijn. Als Singer-Songwriter heb ik veel liedjes geschreven waarvan er een aantal te beluisteren zijn op mijn Soundcloud-pagina.

Verder speel ik veel meer eigen nummers en speel ik covers van o.a. Neil Young, U2, The Beatles en Coldplay.

Lesaanbod / mogelijkheden

Omdat jij je misschien afvraagt of gitaarspelen iets voor jou (of je kind) is, behoort een proefles voor de halve prijs tot de mogelijkheden. Mocht je nog geen gitaar in je bezit hebben, dan kun je voor de eerste week een gitaar van mij lenen, zodat je kunt kennismaken met het instrument.

Ben Rots Gitaarles biedt gitaarlessen aan in de stijlen: Pop- Rockmuziek en (Ierse) folk. De Gitaarlessen duren 40 minuten en kosten € 12,75 als je duoles neemt en jonger bent dan 21 jaar. Voor personen vanaf 21 jaar kosten duolessen € 14,90 in verband met btw. Als je duoles neemt is het mooi als je met z’n tweëen komt. Kinderen kunnen eventueel een vriendje of vriendinnetje vragen of een klasgenoot meenemen. Als je alleen komt kun je eventueel duoles nemen met iemand die zich al bij mij heeft aangemeld. Ook is het mogelijk om solo of trioles te nemen. Sololessen voor personen jonger dan 21 jaar kosten € 19,50 en voor personen vanaf 21 jaar € 21,90. Triolessen kosten respectievelijk € 11,50 en € 12,75.

De gitaarlessen vinden plaats nabij het centrum. De opzegtermijn van de gitaarlessen is drie weken. Les bij jou/jullie thuis behoort ook tot de mogelijkheden. De lessen zijn opgebouwd uit boeiend lesmateriaal in een tempo waarbij jij je als leerling prettig voelt. Graag verwelkom ik jou (of je kind) als leerling voor gitaarles in Groningen.

Ben Rots gitaarles
Ben Rots